Skip to main content

Masterclass dataverificatie

De vraag naar transparantie in de zorg groeit. Met de toenemende interesse in DICA-registraties is het vaststellen dat de geleverde informatie uit de klinische registraties betrouwbaar is, van een nog groter belang geworden. Voor het nauwkeurig vaststellen van de betrouwbaarheid van de geregistreerde data én de validiteit van de geregistreerde uitkomsten, heeft DICA onafhankelijke dataverificatie op patiëntniveau geïntroduceerd. In 2016 hebben DICA en MRDM in samenwerking uitwerking gegeven aan de dataverificatie van verschillende kwaliteitsregistraties. Graag nodigen wij u uit voor een masterclass dataverificatie.

Wat: Masterclass dataverificatie
Datum: 24 mei 2017, 15.30-17.00 uur
Locatie: Poortgebouw Zuid, Rijnsburgerweg 10, 2333 AA Leiden.
Kosten: Gratis

Tijdens deze masterclass zult u informatie krijgen over de in 2016 uitgevoerde dataverificatietrajecten DLSA (longkanker) en DSAA (aorta aneurysma chirurgie), de leerpunten uit het traject en de toekomstplannen met betrekking tot dataverificatie. 

Aanmelden
Aanmelden kan per e-mail aan secretariaat@dica.nl onder vermelding van naam, organisatie en het aantal personen. Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 17 mei 2017.