Skip to main content

Het IMPACT Congres - 21 en 22 juni 2021 - meld u nu aan!

De impact van data: wat leren we van de COVID-19-crisis?

Kwaliteitsregistraties maken de effecten van COVID-19 op de reguliere zorg inzichtelijk. Door gebruik van (real-world) data uit de verschillende registraties wordt inzichtelijk wat de gevolgen van de coronapandemie zijn voor de spoedeisende, electieve, chronische, poliklinische, semi-electieve en oncologische zorg.

Op maandag 21 en dinsdag 22 juni 2021 presenteren de samenwerkende kwaliteitsregistraties (SKR), bestaande uit DICA, LROI, LTR-LNAZ, Nefrovisie, NHR, Stichting NICE, NTS en Perined, de resultaten tijdens het IMPACT Congres. Gezamenlijke analyses die van belang zijn om te leren van de huidige pandemie. Verschillende sprekers en experts die in of dichtbij de frontlinie hebben gestaan komen aan het woord. We gaan in gesprek over de lessons learned en efficiënte en werkbare oplossingen voor de toekomst.

Meld u nu aan voor het IMPACT Congres!

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. 

Sprekers

Programma

Maandag 21 juni 2021

  • 15.00 – 17.15 - IMPACT op de spoedeisende, semi-electieve en oncologische zorg
  • 19.00 – 21.00 - IMPACT op de (jonge) arts: werken in de frontlinie

Dinsdag 22 juni 2021

  • 15.00 – 17.30 - IMPACT op de chronische, poliklinische en electieve zorg en overhandiging SKR IMPACT Report

Bekijk het hele programma hier. 

Online event

Het IMPACT Congres is een online event. Indien de maatregelen dit toelaten kan een deel van het programma (maximaal 69 personen) live plaatsvinden in de Meervaart Theater te Amsterdam.

Meer weten?

Hou ook de LinkedIn-pagina van DICA goed in de gaten voor aankondigingen omtrent het IMPACT Congres! Heeft u vragen over het event? Neem dan contact op met communicatie@dica.nl.