Skip to main content

Fresh Thinking Event 2 november 2020 geannuleerd

Gezien de huidige situatie in Nederland en de aangescherpte maatregelen, hebben wij de beslissing genomen om het Fresh Thinking Event te annuleren. Iedereen die zich had aangemeld, heeft een mail hierover ontvangen. 

De regering heeft het samenkomen van grote groepen verder aangescherpt om COVID-19 te voorkomen. Het is op deze korte termijn niet mogelijk om het bestaande programma met 150 bezoekers om te vormen naar een interactief programma met 30 bezoekers. Een digitaal Fresh Thinking Event voldoet op dit moment helaas niet aan onze wensen.

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

DICA organiseert al ruim tien jaar events, in binnen- en buitenland, over het gebruik van data om de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren. Wij streven ernaar om samen met onze teams events te creëren die toegankelijk, interactief en verrassend zijn.

Door de coronapandemie ziet de wereld er anders uit en helaas is er nog geen zicht op hoe lang dit nog gaat duren. Daarom zijn ook wij achter de schermen aan de slag gegaan om de mogelijkheden van digitale events beter in kaart te brengen. Nu is een digitaal event natuurlijk anders dan een fysiek event. Daarom willen wij u vragen om met ons mee te denken. Wij stellen het op prijs als u een korte vragenlijst kunt invullen.