Skip to main content

DICA congres - SAVE THE DATE

Op donderdag 21 juni 2018 organiseert DICA haar jaarcongres. AANMELDEN is reeds mogelijk!

Het programma voor 2018 is kort en krachtig en dit jaar exclusief op donderdag, maar als vanouds in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het jaarthema luidt: DICA verbetert! 

Het congres kent drie subthema’s: cultuurverandering, van data naar verbetering en innovatie. Gebaseerd op deze thema’s bieden wij een divers programma aan waarin de laatste updates over de verbeteringen in de gezondheidzorg in de dagelijkse praktijk worden gedeeld.

Het congresprogramma ontwikkelen wij voor medisch specialisten, verpleegkundigen, kwaliteits- en registratiemedewerkers en overige industry-professionals. Hiermee willen wij de verschillende perspectieven, op zowel macro- als microniveau, met best practices aan de orde stellen.

Naast spraakmakende nationale en internationale sprekers creëren we deze editie meer tijd en ruimte voor deelnemers om tijdens het congres met de sprekers en elkaar in gesprek te gaan.

Wij garanderen een congres dat voor ieder aangeschreven doelgroep de moeite waard is, meld u nu aan en verbeter samen met DICA!

Houd de congreswebsite in de gaten voor meer informatie.