Skip to main content

DICA congres 2017: 'Partners in Quality'

Op 8 en 9 juni 2017 ontmoeten en inspireren partners in kwaliteitsverbetering elkaar op het DICA-congres. Het jaarthema: 'Partners in Quality'

Wilt u inzicht in welke zorg tot de beste resultaten leidt of laat u zich inspireren door internationale best practices? Bent u nieuwsgierig hoe de patiënt ook meer en meer partner in kwaliteit is of zoekt u een update van inzichten op basis van data uit de registraties? Wat uw reden om te komen ook is, we ontmoeten u graag tijdens twee boeiende dagen in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Raak op het congres geïnspireerd door en discussieer mee met:

Dr. H.A. (Huib) Cense, voorzitter Raad van Kwaliteit, Dr. S. (Stefan) Larsson, senior partner and CEO The Boston Consulting Group, D. (David) Rose, regional director EMEA Dr. Foster, Dr. M. (Melvin) Samsom, CEO Karolinksa University Hospital Sweden, Drs. J. J. (Hans) Schoo, hoofdinspecteur curatieve gezondheidszorg Inspectie Gezondheidszorg en Dr. C. (Caleb) Stowel, vice-president Ichom. 

Verken actuele ontwikkelingen in klinische registraties
We tonen actuele inzichten uit onze kwaliteitsrapportages. Daarnaast informeren we u over welke zorgverlening leidt tot beste resultaten en wat dit betekent voor alle stakeholders.

Benut podium voor onderzoekers
In het afgelopen jaar zijn er aanzienlijk meer wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd met data uit de registraties. Wij bieden podium aan onderzoekers die zich bezighouden met het verbeteren van kwaliteit van zorg.

Ontdek de patiënt als partner in quality
Ook de patiënt is onze partner in quality. We delen graag onze visie hoe, wat en waarom we PROMs en PREMs implementeren in de registraties. U krijgt inzicht in wat er allemaal mogelijk is met de patiëntgegevens die dagelijks worden ingevoerd.

Neem deel aan een internationale uitwisseling
DICA sluit aan bij zorgvuldig geselecteerde partners over de grens waarin we dezelfde passie voor kwaliteit herkennen. Nederland scoort hoog in Europa maar we kunnen nog veel leren van het buitenland. Vrijdag 9 juni staat dan ook in het teken van internationale best practices.

 Meld u nu aan voor het DICA-congres 2017!