Skip to main content

Kom jij naar het DICA Congres op 21 juni?

Kwaliteitsregistraties - wat heb ik daar eigenlijk aan? Wat levert het mij, de patiënt en de samenleving op? Hoe draagt het bij aan betere zorg in mijn vakgebied? Kan het registreren ook slimmer, minder, beter? Daarover gaan we met je in gesprek op het DICA jaarcongres op vrijdag 21 juni 2019 in de Beurs van Berlage in Amsterdam!

Dit jaar duiken we de medische vakgebieden in: wat zijn de trends en ontwikkelingen? En hoe kunnen we registraties inzetten om de zorg voor patiënten nóg beter te maken? 
Onder leiding van onze dagvoorzitter Tom van 't Hek starten en eindigen we de dag samen. We hebben een gevarieerd programma, met o.a. Erik Gerritsen, Secretaris-Generaal van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Egge van der Poel, expert in Big Data analyse in de gezondheidszorg. De deelsessies zijn dit jaar vormgegeven in 6 verschillende hoofdthema's: Houding & Beweging, Hart & Vaat, Buik, Borst, Long en Hoofd & Hersenen. Op ieder van deze vakgebieden geven we inzicht in de laatste ontwikkelingen. We zijn vereerd met de aanwezigheid van Willem Brethouwer. Als ex-patiënt weet hij als geen ander hoe belangrijk kwaliteit van zorg is. Hij deel zijn ervaringen met ons op het congres.

Zien wij jou op ons congres? Meld je nu aan!

Meer informatie vind je op onze congreswebsite: www.dicacongres.nl