Skip to main content

DICA presenteert het nieuwe Codman dashboard op de Chirurgendagen

DICA presenteert het nieuwe Codman dashboard tijdens de Chirurgendagen, die plaatvinden op donderdag 16 en vrijdag 17 mei.

Het Codman dashboard biedt nieuwe mogelijkheden o.a. om informatie over behandelresultaten te filteren naar bijvoorbeeld leeftijd, comorbiditeiten of chirurgische techniek. Daarnaast kunnen arts en patiënt samen de behandelopties doornemen op het interactieve dashboard en zo een geschikt zorgtraject selecteren. Het nieuwe dashboard biedt de mogelijkheid om verbetersessies te organiseren zodat vakgroepen de resultaten met elkaar kunnen vergelijken. Ook is het mogelijk om op de specifieke patiënt met patiëntnummer in te zoomen aan de hand van de gekozen filters. Hierdoor is het makkelijk om deze patiënt in het EPD op te zoeken.

Er zijn tal van extra nieuwe mogelijkheden die de kwaliteitsregistraties van DICA zullen verbeteren. Wil jij meer weten over het Codman dashboard? Kom dan naar de DICA stand op de Chirurgendagen. Wij vertellen jou graag meer over dit nieuwe gratis interactieve dashboard.