Skip to main content
DICA

Transparantieportaal Zorg

Datum

                                        Actie

8 mei 2020

  • Deadline handmatig invoeren gegevens in de DICA-kwaliteitsregistraties. 

11 mei 2020

  • Laatste update Codman Dashboards
  • Start doorlevering geautoriseerde definitieve indicatoren uit de DICA-registraties en IGJ-indicatoren aan DHD/OmniQ.

17 mei 2020

  • Sluiting autorisatiematrix voor DHD.

18 mei 2020

  • Laatste levering van definitieve indicatoren aan DHD/OmniQ voor 11.00 uur.

19 mei 2020

  • Eerste doorlevering definitieve indicatoruitkomsten vanuit Codman Dashboards aan overige ontvangende partijen.

29 mei 2020

  • Deadline invoeren gegevens structuurindicatorenmodule SONCOS, ZN en NVvH.

31 mei 2020

  • Sluiting autorisatiematrix voor het autoriseren van overige externe partijen.

1 juni 2020

  • Tweede doorlevering voor zowel definitieve indicatoruitkomsten vanuit Codman Dashboards, als de structuurindicatorenmodule uitkomsten aan de overige ontvangende partijen.

*Voorlopige cijfers worden alleen aan DHD/OmniQ geleverd. Dit vindt tweemaal per week plaats op maandag en donderdag nadat de cijfers geüpdatet zijn op Codman Dashboard omgeving. DHD verwerkt deze gegevens in het OmniQ portaal waarna dat zichtbaar wordt op dinsdag en vrijdag. Om de voorlopige cijfers door te kunnen leveren aan DHD/OmniQ dient in de autorisatiematrix DHD geautoriseerd te worden voor het ontvangen van de data. Indien u DHD autoriseert voor het ontvangen van voorlopige cijfers zullen de definitieve cijfers ook doorgeleverd worden.  

**Mutatiestop, de dataset wordt bevroren en invullen of wijzigingen van gegevens voor de kwaliteitsregistraties is niet meer mogelijk voor het Transparantieportaal.
 
*** Dit betreft een levering waarin alleen gewijzigde cijfers ten opzichte van de levering van 2 april zitten waarover gecommuniceerd is. Het gaat dan bijv. om fouten in de berekening van een definitieve indicator. Indicatoren waar niet over is gecommuniceerd zullen niet meer veranderen t.o.v. de aanlevering op 2 april.
Indien DHD/OmniQ geautoriseerd is voor ontvangst van gegevens tussen 2 en 8 april 2020 dan zal de data aangeleverd worden in de levering van 9 april 2020. 

Vragen?
Kijk voor meer informatie over het Transparantieportaal Zorg op de transparantieportaal website.
Met vragen kunt u terecht bij de DICA-servicedesk. U bereikt de servicedesk per e-mail: dica-servicedesk@mrdm.nl of per telefoon: 088 57 000 10.